TOP

Inspirerend: Het Zakenfestival en Marketing at-Retail Congres

De komende tijd staan er weer een aantal inspirerende evenementen op het programma. Zo is er het Marketing at-Retail Congres op 29 september waar wordt ingegaan op hoe de shopper van koopintentie tot winkelkeuze komt. Op 4 en 5 november volgt Het Zakenfestival waar managementcoaches lezingen geven.

Het Marketing at-Retail Congres in Eindhoven gaat dieper in op het shoppergedrag. Zo wordt bekeken hoe de consument de weg vindt van parkeerplaats tot het schap. De sprekers van deze dag zijn onder andere commercieel directeur van de DA Retailgroep Annemieke Rijke, hoogleraar van de Universiteit van Nyenrode Kitty Koelemeijer en manager Product Marketing Schiphol Bianco van Lieverloo.

Het Zakenfestival
Het Zakenfestival ‘Ik Ondernemer blijf denken in kansen, ook in turbulente tijden’ dat in de Amsterdamse Rai wordt gehouden, biedt een groot netwerkplatform en inspirerende sessies met managementcoaches. Deelnemers krijgen tips en adviezen over hoe zijn punten binnen het bedrijf kunnen verbeteren en succes kunnen boeken. Een greep uit het aanbod: oud-wereldkampioen schaatsen Hein Vergeer, directeur van de ING-bank Ruud van Dusschoten en managementcoach Jan van Setten.

Inschrijven voor deze congressen kan op de sites van Het Zakenfestival en Het Marketing at-Retail Congres.