TOP

Cbw-Mitex officieel partner van Fashioncheque

Als het aan Fashioncheque en Cbw-Mitex ligt, vinden alle modeliefhebbers van Nederland deze winter een modecadeaubon in hun schoen of onder de kerstboom. Fashioncheque en Cbw-Mitex sloten op 11 september een overeenkomst, waarmee de branchevereniging voor mode en wonen officiële partner van de branchebrede modecadeaubon is geworden.

Met het tekenen van de overeenkomst schaart CBW-MITEX zich officieel achter het initiatief van een algemene modecadeaubon.Vanaf de start van fashioncheque in augustus 2008 hebben ruim 1.500 grote en kleine ondernemers zich aangesloten bij fashioncheque. “Wij zijn enorm trots op deze gezamenlijke inspanning”, aldus CBW-MITEX directeur Jan Dirk van der Zee daarover in een persbericht. Verwacht wordt dat eind 2009 ruim 2.500 ondernemers zich hebben aangesloten.

 Vanaf nu hoeven leden van de branchevereniging ook geen individueel contract meer te tekenen. Zij kunnen zich eenvoudig bij fashioncheque aansluiten met een aanmeldformulier. Aansluiten is voor leden, afhankelijk van softwaresysteem, gratis tot 1 januari 2011.

Modieus cadeau

De fashioncheque is de eerste en enige algemene modecadeaubon van Nederland. Hij wordt verkocht in verschillende trendy verpakkingen. Op dit moment zijn er ruim 1.500 aangesloten modewinkels door heel Nederland. Op de website van fashioncheque is een compleet overzicht van alle aangesloten winkels te vinden.