TOP

Inspiratie gezocht? Volg de Masterclass Ondernemen!

Ondernemers opgelet! Annic van Wonderen, het brein achter de succesvolle website I Love Fashion News, organiseert 11 januari 2014 een masterclass over ondernemen.

Voor de tweede keer organiseert Annic van Wonderen een masterclass over ondernemen. Op zaterdag 11 januari 2013 vertelt de onderneemster het succesverhaal achter haar website I Love Fashion News. Daarnaast zit de masterclass bomvol met tips en trics voor starters of ondernemers die hun bedrijf naar een volgend niveau willen tillen.

I Love Fashion News

Vier jaar geleden zette Annic – zonder startkapitaal en zonder studie – de website I Love Fashion News op. Inmiddels is de site met meer dan één miljoen bezoekers per maand uitgegroeid tot één van de grootste fashionsites van Nederland.

Het programma

Aan bod komen verschillende onderwerpen, zoals social media, netwerken, PR en marketing. Bij elk onderwerp krijg je een concreet voorbeeld en één of meerdere concrete tips. Behalve Annic zelf zullen ook Marieke Neervoort en Kathleen Oerlemans een inspirerende presentatie houden. Marieke is advocaat en zal vertellen over de juridische kant van het ondernemen. Kathleen is eigenaar van business coaching organisatie Flow en zal vertellen over een aantal methodieken die zij in haar werk toepast. Na elke presentatie bestaat de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Na afloop kun je netwerken tijdens de borrel.

Herhaald succes

Op 2 november 2013 vond de eerste Masterclass Ondernemen plaats. Ook hier waren genoemde sprekers aanwezig. Na afloop kreeg Annic zoveel enthousiaste reacties dat een tweede editie niet kon uitblijven.

Meer informatie

Net als de eerste editie vindt de Masterclass Ondernemen plaats in het Westcord Fashion Hotel te Amsterdam. Voor meer informatie en kaarten kijk je op deze website.

Dit zeiden vorige bezoekers over de Masterclass van Annic van Wonderen: 


“Veel inspiratie en kennis opgedaan! Handige tricks! De drive achter I Love Fashion News; je voelt het ondernemerschap! Heerlijk! Annic, bedankt voor je inspiratie!”


“De Masterclass was ontzettend leuk, inspirerend en het heeft mij op scherp gezet. Met een grote glimlach, heel veel tips en zelfs een paar geheimpjes van Annic liep ik naar buiten. Top dag!”


“Zeer interessant; goede combi van sprekers, leuk om bij te zijn en goede en nuttige tips waar ik zeker iets mee kan!”