TOP

Inspiratie: 5x stijlvolle mannen op Instagram

Instagram staat altijd garant voor inspiratie, vooral als het gaat om mannenmode. Dit zijn 5x accounts van mannen die inspirerende en stijlvolle outfitfoto's plaatsen.

1. @alessandrosquarzi

Alessandro Squarzi is met zijn Instagram-pagina een heus ‘real life’ mannequin voor zijn twee kledinglabels Fortela en AS65. Wie zijn feed ziet met inspirerende streetstylefoto’s kijkt er alles behalve van op dat hij 143k followers heeft.


2. @fabioattanasio

Fabio Attanasio is de oprichter van de mannenmodeblog The Bespoke Dudes en weet ook raad op Instagram. Inspiratie gegarandeerd wie houdt van een een klassieke Italiaanse stijl. 


3. @maximlundh

Maxim Lundh is een consultant / stylist en is geen onbekende op de Pitti en in de wereld van de mannenmode. Lundh heeft een onderscheidende stijl, die een mix is van casual, trendy en tijdloos/klassiek.

 

Een bericht gedeeld door Maxim Lundh (@maximlundh) op


4. @andreasweinas

De Andreas Weinas is met zijn blonde Zweed een prettige afwisseling op alle Italianen die de mannenmodewereld binnen Instagram domineren. Wel is Weinas qua stijl ook eerder klassiek-Italiaans dan hip te noemen.


5. @gigiboglioli

Pierluigi ‘Gigi’ Boglioli – geen onbekende achternaam in de modebusiness – heeft sinds vorig jaar samen met zijn broer een eigen kledingnaam genaamd The Gigi. Op zijn Instagram-account plaats hij behalve foto’s van zijn stijlvolle voorkomen ook inspirerende snapshots uit zijn jetset-leven.