TOP

Innovatieve Superkini van O’Neill

Op het eerste gezicht lijkt het een gewone bikini, maar de Superkini van O'Neill is dat zeker niet. Dankzij een innovatief materiaal met de naam Nanofront blijft de bikini zelfs in de hoogste golven goed op zijn plaats.

Het is een bekend probleem voor vrouwen die surfen en andere dames die graag de zee opzoeken: het bovenstukje van een bikini blijft in de golven zelden op zijn plaats. Het research en development team van O’Neill heeft hiervoor in samenwerking met vrouwelijke surfers de oplossing gevonden. Het merk introduceert het materiaal Nanofront dat als belangrijkste eigenschap heeft dat het tegen het lichaam blijft ‘plakken’. Tegelijkertijd voelt het zacht aan. Nanofront maakt zijn debuut in de Superkini, die deel uitmaakt van de voorjaar/zomercollectie 2011 van O’Neill. De Superkini is er in verschillende uitvoeringen.

 

O’Neill team rider en professineel surfer Amandine Sanchez was betrokken bij de ontwikkeling van de Superkini en draagt sindsdien niets anders meer op en in het water. “Als het kan, surf ik altijd in een bikini, maar de Superkini past perfect”,vertelt ze. “Ik hoef mijn bikini niet meer elke keer recht te trekken als ik het strand op kom. Het is perfect.”