TOP

Inkooptip vrouwenmode 2015-2016: De klokrok *

Het modebeeld voor vrouwen grijpt terug naar chique klassiekers als mannenpantalons, klokkende rokken en bontjassen. Gecombineerd met een twinset en een parelketting voor een keurige look, maar het kan ook juist casual gestyled met sneakers en een sweater.

Voor de jongere, trendy vrouw is de licht uitlopende rok al een tijdje in beeld, maar hij zet nu in een langere versie door voor de klassiekere vrouw. Deze rokken zijn vaak uitgevoerd in stevige stoffen met structuur en combineren goed met een wollen trui of twinset.

Van boven naar beneden: Summum, La Fée Maraboutée en Michèle


Meer trends? Bezoek de Trenddag!

Op 11 mei organiseert Textilia de Trenddag. Bekende trendwatchers als Christine Boland (vrouwenmode), Jan Agelink (Jeans & Sportfashion) en Els van Son (schoenenmode) belichten de trends voor zomer 2016. Door inspirerend beeld en geluid, samengevat in verschillende kleurrijke presentaties, word je op nieuwe ideeën gebracht en ga je met een frisse blik het nieuwe inkoopseizoen tegemoet. Dierentuin Artis in Amsterdam vormt het decor van deze Trenddag. Hier zijn voldoende parkeerplaatsen en Artis is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Tot 12 april ontvang je €20,- vroegboekkorting! 

info-icoon