TOP

Inkooptip Street X Active (winter 2018): kleurexplosie

Street- denim en activewearmerken brengen massaal kleur in de donkere dagen van het komende najaar. We verzamelden een selectie van een aantal blikvangers.

Als je niet beter zou weten – of de warme winterse stoffen onopgemerkt laat – was het tijdens de afgelopen beurzen af en toe net of de nieuwste voorjaarscollecties werden gepresenteerd. Zo opvallend kleurrijk is het modebeeld voor het najaar van 2018. Felle kleuren als geel, paars, rood, oranje en hardblauw vochten onderling om de aandacht. Laat staan wat dit voor effect heeft straks in de etalages en op de presentaties op de winkelvloer. Aantrekkingskracht lijkt gegarandeerd.

Stylingmogelijkheden

Geel is overduidelijk de meest opvallende kleur, naast paars. Beide tinten zagen we in verschillende schakeringen en zowel overall gebruikt als in detail. In de presentaties op de beurzen vielen verder de uitgesproken stylingmogelijkheden op. Denk bijvoorbeeld in kleurblokken, door boven- en onderstukken te laten clashen. Geel combineert perfect met fris denimblauw, net als oranje. Oranje zagen we ook veel als accent in het outdoorthema, gemixt met groenen en bruinen. Gecharmeerd van de opvallende kleuren, maar zie je niets in één grote kleurexplosie? Kies dan voor een ingetogener effect door stukken met gekleurde details of enkele eyecatchers te selecteren. 

Wrangler

Wrangler

Starter

Starter

Hymn

Hymn

Koi

Kings Of Indigo

Obey

Obey

Colmar

Colmar

DLYNR

DLYNR

Haikure

Haikure

Lazy Oaf

Lazy Oaf

standhouder

Starter 2

Starter

Napapijri

Napapijri

The Cords  Co

The Cords & Co.

Hi Tec

Hi-Tec

Mephisto

Mephisto Originals

Dickies

Dickies

herschel supplyco

Herschel Supply Co.

Aspesi

Aspesi