TOP

Inkooptip mannenmode 2015-2016: klassieke hoogwaterbroek *

Het Britse platteland lijkt een belangrijke inspiratiebron in de mannenmodecollecties voor de winter van 2015-2016. Tweed, Schotse ruiten, aardetinten en opgerolde broekspijpen creëren een keurige gentleman’s look. Uiteraard in combinatie met tijdloze accessoires.

Jort Kelder roept het al jaren, maar nu lijkt het ook bij de rest van de modebewuste mannen een trend: de broekspijpen op hoogwater. Met blote voet of juist een opvallende sok en met strakke, tapse toeloop tot opgerolde pijp: het kan allemaal, zolang het maar boven de enkel blijft. Wel een trend die alleen is weggelegd voor mannen met slanke benen en mooie enkels.

Foto’s: Pitti People
 

  

trend mannenmode 3

Trend mannenmode 2

Trend mannenmode 1


Meer trends? Bezoek de Trenddag!

Op 11 mei organiseert Textilia de Trenddag. Bekende trendwatchers als Christine Boland (vrouwenmode), Jan Agelink (Jeans & Sportfashion) en Els van Son (schoenenmode) belichten de trends voor zomer 2016. Door inspirerend beeld en geluid, samengevat in verschillende kleurrijke presentaties, word je op nieuwe ideeën gebracht en ga je met een frisse blik het nieuwe inkoopseizoen tegemoet. Dierentuin Artis in Amsterdam vormt het decor van deze Trenddag. Hier zijn voldoende parkeerplaatsen en Artis is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Tot 12 april ontvang je €20,- vroegboekkorting! 

info-icoon