TOP

ING Retail Jaarprijs: genomineerden mannenmode bekend

ING Retail Jaarprijs heeft de genomineerde winkelketens in de categorie mannenmode bekend gemaakt. Op 30 oktober strijden Jack & Jones, De Bijenkorf, V&D, Duthler en C&A om de felbegeerde titel.

Nieuwkomer in de lijst voor de categorie mannenmode is V&D. Het warenhuis verdringt daarmee Score van het lijstje dat in totaal vijf genomineerden telt. Ook modeketen WE, die in 2010 nog meedeed in de categorie mannenmode, is opnieuw niet terug te vinden in de genomineerdenlijst.

Beste Winkelketen
De modeketens strijden, samen met ketens uit andere categorieën, tijdens een tweede stemronde op 30 oktober verder voor de overall hoofdprijs: de ING Retail Jaarprijs Publieksprijs Beste Winkelketen 2012. Consumenten stellen tijdens deze stemronde hun top5 samen uit de lijst van 27categoriewinnaars. De uiteindelijke winnaar wordt op 14 november 2012 tijdens het ING Retail Jaarprijs Gala in Spant! theater in Bussum bekendgemaakt.

Over de stemmers
Ruim 200.000 consumenten hebben de afgelopen maanden online gestemd op hun favoriete winkelketens. Zij beoordeelden deze winkels op negen aspecten. In totaal zijn bijna 500.000 beoordelingen verzameld, verdeeld over 27 categorieën.