TOP

In de Mode On Tour: gratis inspiratieavond voor medewerkers in de modebranche [Advertorial]

Speciaal voor alle hardwerkende en enthousiaste modeprofessionals organiseert In de Mode vijf gratis inspiratieavonden. Twee onderwerpen komen uitgebreid aan bod: de nieuwste trends en eigenwijze klanten.

Voor wie extra goed voorbereid het najaarsseizoen in wil presenteert In de Mode-hoofdredacteur Annet van Baarle de nieuwste modetrends (herfst/winter 2012). Daarbij is er ruim aandacht voor de trendsilhouetten van Perscentrum Mode dat de catwalktrends op een pakkende manier naar commerciële ready to wear-collecties heeft vertaald: trends die de consument goed herkent.

Eigenwijze klanten
Als special guest geeft veelgevraagd managementcoach én klantenkenner Jan van Setten een humoristische presentatie over consumenten van nu. Eigenwijs? Lastig? Of ronduit irritant? Hij weet precies hoe je zelfs deze klanten aan je kunt binden. En de On Tour bezoekers straks ook. In Middelburg neemt Jos Burgers klanten onder de loep.

Data en locaties
In de Mode On Tour komt in de volgende plaatsen:

27 augustus: Philips Stadion Eindhoven

28 augustus: New Babylon, Den Haag

29 augustus: Martini Plaza Groningen

3 september: Hal 4.1 Rotterdam

4 september: Zeeuwse Concertzaal Middelburg (gastspreker: Jos Burgers)

Gratis inschrijven
De avond is gratis voor iedereen die in een modespeciaalzaak werkt. Inschrijven kan via www.indemode.nu/ontour. Tip: kom met de hele winkel en maak er meteen een bedrijfsuitje van.

Programma:
Ontvangst: 19.30 uur
Start programma: 20.00 uur
Einde borrel: 22.30 uur

Entree: gratis
Meer info en inschrijven: www.indemode.nu/ontour
Contact: mail@indemode.nu

In de Mode On Tour is een activiteit van de Commissie Modedetailhandel MKB van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD). Hierin werken het HBD, CBW-MITEX en CNV en FNV samen.  Organisatie: Swiss Connection

Lees ook: In de Mode minimagazine: trends, trends en nog eens trends