TOP

In de Mode minimagazine: trends, trends en nog eens trends [Advertorial]

De zomer is bijna voorbij, winkels hangen al weer vol met de nieuwste collecties. Nog even en consumenten worden via alle mode- en damesbladen overladen met nieuwste mode voor het komende najaars- en winterseizoen. Dan is het voor medewerkers in modespeciaalzaken handig om nog één keer een compleet overzicht te hebben van de belangrijkste trends zodat ze hier in de winkel op in kunnen spelen. Vandaar een thema dat helemaal in het teken staat van de nieuwste trends, prachtig in beeld gebracht door Perscentrum Mode.

Vier nieuwe trends
Perscentrum Mode presenteert voor dit najaar vier in het oog springende trends: Vulcano, Dress to kill, Retro Elegance en Rock the Castle. In de Mode neemt elke look uitgebreid onder de loep. Van de inspiratie op de catwalks, de vertaling naar toegankelijke silhouetten, de verschillende kleedmomenten en de bijbehorende shopping items.

Nu bestellen: In de Mode minimagazine
Alle trends zijn ook na te lezen in het In de Mode minimagazine; 84 pagina’s vol praktische informatie, interviews en inspiratie. Gratis bestellen voor iedereen die in moderetail werkt.

Bodyfashion: Shapewear en Spongebobs
Net als bovenmode is ook bodyfashion aan mode onderhevig. Wat zijn de trends van nu en wat is het belang van lingerie? In de Mode sprak erover met retailer Sabine Zimmer van Rosa Underwear en modejournalist Cintha Rood.

Verder spraken we met visual merchandiser Maxi Roosendaal van Euretco over het presenteren van trends, met trend forecaster Truus Dokter over het ontstaan van trends, Studio Jux vertelt over de noodzaak van duurzame trends,  het oogverblindende streetpanel laat de power van mode zien en Sweigmann kinderkleding uit Leeuwarden gunt ons een kijkje achter de schermen.

Nog meer In de Mode!

De trends staan ook centraal tijdens In de Mode On Tour. Een gratis inspiratieavond voor medewerkers in de modebranche met de nieuwste modetrends en een komische kijk op klanten.

Lees ook: In de Mode On Tour: gratis inspiratieavond voor medewerkers in de modebranche