TOP

Hoe gaat het met John Miller?

We vragen regelmatig aan merken: 'Hoe gaat het'? Dit keer spraken we met marketingmanager Yvonne de Wit van het shirtmerk John Miller

Wat is de kracht van  John Miller?
“De luxe John Miller-shirts worden ontwikkeld vanuit een rijke Nederlandse shirttraditie en een eigen innovatieve visie. Naast stijlvolle dress biedt John Miller shirts met een modisch karakter waarbij veel aandacht is voor detailverwerking. Er wordt gebruikgemaakt van zeer hoogwaardige doeken en materialen. Verder neemt het merk alleen genoegen met de beste pasvorm en een optimaal draagcomfort. De merkwaarden zijn dan ook: sophisticated, zelfverzekerd, luxe, kwaliteit, modisch en vakmanschap.”

Wat is de musthave voor zomer 2012?
“Er zijn er meerdere. Een grote paisleyprint op een zachte linnenkwaliteit is een van de musthaves. En geraffineerde dessins en stijlvolle kleurencombinaties van aardetinten met blue zijn belangrijk. De shirts zijn geschikt voor alle draagmomenten, zowel zakelijk als privé.”

Waar zit de innovatie?
“Elk seizoen wordt er gekeken naar nieuwe ontwikkelingen als aanvulling op de collectie. Dit seizoen is dat ‘a true black shirt’. Een diep zwart shirt dat vele wasbeurten lang zijn intense kleur blijft behouden. Deze intensiteit blijft, omdat het licht absorbeert en niet reflecteert.”

Aantal leveringen: twee seizoenscollecties, vier tussenprogramma’s. Prijzen: €89,95 – €129,95. Marge: gemiddeld 2,5. Info: 0495-498 800