TOP

Hoe gaat het met Chiarico?

Wie Jeanny Annichiarico vraagt naar de nieuwste ontwikkelingen rondom het vrouwenmodemerk Chiarico, krijgt geen standaardverhaal te horen over mode, kleuren, materialen en kwaliteiten.

“Dat is voor ons allemaal vanzelfsprekend”, stelt de ontwerper. “Het gaat om de beleving. Daarin onderscheiden we ons van andere merken.” Chiarico is sinds zeven jaar op de Nederlandse markt verkrijgbaar en staat bekend om kleding waar het figuur van vrouwen goed in uitkomt. Jeanny Annichiarico maakt gebruik van een door haar zelf ontwikkelde hoogwaardige viscose met elastan, wat zorgt voor een corrigerend effect.

Complimentjes
Het resultaat is kleding die ervoor zorgt dat vrouwen zich zelfverzekerd voelen. “Wij krijgen regelmatig e-mails van vrouwen die zeggen dat ze complimentjes hebben gekregen van mensen die denken dat ze zijn afgevallen. Ze zien eruit alsof ze een intensieve periode in de sportschool hebben doorgebracht. Dit is de beleving! Wanneer een vrouw kleding van Chiarico draagt, voelt zij zich zelfverzekerd, want zij weet dat zij er fantastisch uitziet!”

De collectie bestaat uit modellen voor verschillende typen vrouwen. Er zijn zowel items voor de vrouw met rondere vormen als voor de rechtere vrouw, voor speciale gelegenheden en voor alledag. “Om een optimaal effect te bereiken, is het belangrijk om de juiste combinaties te maken”, licht Jeanny Annichiarico toe. “Dit vraagt dan ook wel wat vakkennis van de adviseurs bij de ruim tweehonderd verkooppunten in Nederland die wij momenteel hebben.”

Uitbreiding
Door het succes en de enthousiaste reacties van klanten acht het vrouwenmodemerk de tijd nu rijp om uit te breiden naar de buitenlandse markt. Annichiarico: “Wij zijn van mening dat de Chiarico-beleving een internationaal gegeven is. Binnenkort zijn we ook verkrijgbaar in België, Duitsland en Scandinavië, maar daar zal het waarschijnlijk niet bij blijven.”

Verkoopinformatie: 020-412 48 34