TOP

Hetty Straus centermanager Brandboxx Hannover

Hetty Straus is de nieuwe centermanager van Brandboxx Hannover. De Nederlandse is het team van het modecentrum in januari komen versterken.

Hetty Straus heeft een jarenlange internationale ervaring, zowel aan de retail- als aan de productiekant op het gebied van sales en marketing. Tevens is ze verantwoordelijk geweest voor de hernieuwde profilering van Haus Paris in het Duitse Neuss en heeft dit modecentrum opnieuw op de ‘modekaart’ weten te zetten. In Hetty Straus denkt Brandboxx Hannover daarom de juiste persoon te hebben gevonden om het modecentrum opnieuw te positioneren als inkoopcentrum van de modebranche met een zeer interessant aanbod op het gebied van internationale mode, vooral in de segmenten schoenen, sport, lederwaren & accessoires en kindermode.

“Ik heb jarenlang gewerkt én gewoond in Duitsland, waardoor ik goed bekend ben met de Duitse markt”, vertelt Hetty Straus. “Als onderdeel van de positionering van Brandboxx Hannover, zullen we bestaande activiteiten verder uitbreiden en nieuwe ideeën initiëren. Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging en de mogelijkheden die het Brandboxx netwerk biedt.”

 

Brandboxx network

Brandboxx Hannover is onderdeel van een netwerk van internationale groothandelscentra met de focus op mode, sport en schoenen met locaties in Almere, Barcelona, Leusden, Salzburg en Wenen. Alle centra zijn verenigd door hun samenwerking met TCN, een projectontwikkelaar met jarenlange ontwikkeling- en managementervaring op het gebied van trade marts.