TOP

HEMA gaat de lucht in met ‘haute’ couture

HEMA presenteerde donderdag 5 september haar nieuwe collectie vrouwen- en mannenmode in Amsterdam. Dit showde HEMA op een heel bijzondere wijze.

Door wel een heel bijzondere manier presenteerde Hema haar nieuwe kledingcollectie. Op het Beursplein in Amsterdam kwamen de modellen letterlijk uit de lucht vallen. Al abseilend kwamen de modellen vanuit Beurs van Berlage naar beneden. Uiteraard in de nieuwe kledingcollectie van HEMA.

Trends
De najaarscollectie is gebaseerd op de trends van de catwalk. Onder andere geometrische prints en verschillende materialen zijn aanwezig in de collectie. Zwart-wit komt veel naar voren, met een mix van gekleurde kledingstukken. In de collectie zitten zowel vrouwelijke als stoere elementen.

#1001 combinaties
Met het thema #1001 wil HEMA laten zien dat je met de nieuwste mode eindeloos kunt combineren. Elke twee weken brengt Hema een nieuwe collectie in de winkels. Alle artikelen zijn binnen de HEMA ontworpen, dus ze zijn allemaal perfect op elkaar afgestemd. HEMA wil met deze nieuwe ingeslagen weg als serieuze aanbieder van fashionable basics voort. 

Youtube kanaal
Op het Youtube kanaal van HEMA kun je een interview met Bastiaen Vries, hoofd conceptontwikkeling en styling mode, bekijken. Hij licht toe hoe HEMA de modetrends van de catwalk vertaalt naar haar eigen modecollectie. Hij vertelt over de belangrijkste kleuren, modellen en materialen van het komende seizoen. Alle video’s zijn vanaf 9 september te zien via www.youtube.com/hema