TOP

Happy birthday Mode City

Van 6 tot en met 8 juli vind je tijdens bodyfashionvakbeurs Mode City alle zomertrends voor lingerie en badmode voor 2014 bij elkaar in beurscomplex Porte de Versailles in Parijs.

Deze editie is bovendien een feestje waard, Mode City wordt voor de dertigste keer gehouden. De beurs staat in het teken van de verbinding tussen de januari- en juli-editie. Na een editie gewijd aan winterse maan- en poollandschappen, gaat het ditmaal over warmere en feestelijke sferen. Alles draait deze beurs namelijk om de zon, wat te zien zal zijn in talloze details zoals warme belichting, gekleurde effecten, glinsteringen en een spel van licht en donker.

Trends en extra’s
Bezoekers kunnen gebruik maken van talloze extra’s tijdens dit jubileum. Bijvoorbeeld een aantal lezingen waar inkopers de nieuwe wensen van de consumenten kunnen ontcijferen en daarmee inspelen op de markt, een bezoekersgids, de limited edition gids met jonge ontwerpers, plattegronden en informatie op touchschermen, de catalogus The Selection en een personal shopper voor persoonlijk advies. De trendforums en de talloze modeshows zijn de aangewezen plekken voor de nodige inspiratie. Inspiratie vind je ook op het buitenterras waar workshops en presentaties worden gehouden en nieuwe producten worden getoond.

Gottex
Dit jaar wordt een eerbetoon gehouden aan het Israëlische badmodemerk Gottex. Het is tevens een eerbetoon aan de in 2012 op 94-jarige leeftijd overleden Lea Gottlieb, ontwerpster van dit merk.

Wie gaat voor chic kiest voor een VIP-ontvangst, dit is inclusief een servicebalie met conciërge, ontvangstbalies op de stations en luchthavens, gratis transfer naar Porte de Versailles, een ontvangstkit, een personal shopper en een catalogus met een selectie van de aanwezige merken.

Informatie over de Mode City is te vinden via www.lingerie-swimwear-paris.com