TOP

Gwen Stefani lanceert nieuwe kledinglijn [sneak peek]

Zangeres Gwen Stefani gaat samen Michael Glasser, oprichter van 7 For All Mankind, een nieuwe kledinglijn opzetten.

De kledinglijn van Gwen Stefani en Michael Glasser bestaat uit een collectie met 18 ontwerpen en heeft de naam DWP (Design With Purpose).

Alternatief
De broek speelt een grote rol in de 18-delige collectie waarin de trousers worden behandeld en gecoat als luxe denim, maar zijn in werkelijkheid gemaakt van tencel. De broeken zijn volgens Stefani en Glasser een alternatief voor jeans.

Michael Glasser, denimexpert en oprichter van jeansmerk 7 For All Mankind: ”Een koper van Neiman Marcus kwam naar me toe en zei: ‘Als je me nog een fivepocketjeans laat zien, ga ik je slaan’. Dus ik dacht: ‘Wil ik echt een nieuwe spijkerbroekenlijn laten zien? Ik denk het niet.’’ Zangeres Gwen Stefani ging mee met het idee om een nieuwe lijn te creëren waarin denim geen rol speelt.

Basic
Naast de broeken bestaat de collectie ook uit tops, jumpsuits, jurken en vesten. Stefani: ”Ik zorgde voor de basic items, Michael Glasser deed de broeken. Ik draag zelf vaak tanktops, maar ik vroeg me af wat ik daarnaast eigenlijk droeg. Ik hou van opengesleten mouwen en tops die lang aan de achterkant en kort aan de voorkant zijn. We hebben ook jumpsuits en jurkjes in de collectie toegevoegd.’’ Gwen Stefani staat al jaren bekend om haar eigen stijl en heeft al een kledinglijn op haar naam staan: L.A.M.B. Volgens Stefani bestaat de collectie van DWP meer uit alledaagse basic kleding.

Verkrijgbaar
De collectie is vanaf deze week op de markt en is in het voorjaar te koop in de winkels. De prijzen liggen tussen de 58 en 95 euro. Bekijk hieronder de sneak peek.

 

Gwen Stefani dvp 5

Gwen Stefani dvp 6

Gwen Stefani dvp 7

Foto’s: Facebook Gwen Stefani