TOP

Gespot op Pure London *

Pure London is met een overwegend Engels aanbod, én veel accessoires, een goede plek voor de ondernemer die eens wat anders wil zien. Met veel kleur en prints (jurkjes!) is het mode-aanbod wellicht niet voor iedereen interessant, maar op accessoiresgebied is Pure London één grote snoepwinkel.

Het nieuwe Nederlandse merk Rose + Nine brengt premium laptoptassen met een mooi design en een praktische indeling. Zo is er een laptopsleeve die is te dragen als schoudertas en dubbelgevouwen  verandert in een clutch. Schouderriemen en handvatten zijn eenvoudig te wisselen. Alles wordt handgemaakt in Italië. De prijzen liggen tussen €400,- en €900,-.

Rose Nine (3) Rose Nine (1) Rose Nine (2)

Little Moose maakt opvallende, speelse sieraden van gekleurd perspex. Dieren zijn een favoriet thema, maar ook films als Jurassic Park en Alice in Wonderland. Prijzen variëren van een tientje voor een paar eenvoudige oorknopjes tot €85,- voor een uitgewerkt tafereel om je nek. 

Little Moose (1) Little Moose (2) Little Moose (3) 

Vendula London is een tassenmerk waarvan elke tas een kunstwerk op zich is en waar je naar blijft kijken. Met verschillende materialen en accessoires worden taferelen tot in de kleinste details uitgebeeld, van een tearoom en een sushi-bar tot een bloemenwinkel. Vanaf €15,- voor een portemonnee tot maximaal €125,- voor een uitgewerkte handtas.

Vendula (3) Vendula (2) Vendula (1)

Het Italiaanse merk Scerade maakt sieraden met een speciale dispenser voor parfum. Door deze zelf te vullen heb je je favoriete geur altijd bij de hand voor een opfrisbeurt. De verkoopprijzen liggen tussen €79,- voor een sleutelhanger tot €179 voor een uitgewerkte brede armband.

Scerade (2) Scerade (1)

Street Level is een Amerikaans tassenmerk, met een Nederlandse distributeur voor Europa. Het merk brengt fast fashion tassen met betaalbare prijzen, onder de €100,-. Van de rugzak en dierenprints tot haakwerk en franjes, elke trend wordt opgepakt. Opvallend zijn de reversible schoudertassen. In Nederland ligt het bij Men at Work en Urban Outfitters. 

Street Level (1) Street Level (2) Street Level (3) 

Een leuke bijverkoop om te presenteren op de toonbank zijn de papieren wimperversieringen van Paperself London. Hiermee plak je in een handomdraai een vlindertje of strik in de wimpers. Gespot in The Hunger Games. Ook de neptatoeages van dit merk springen in het oog.

Paperself (1) Paperself (2) 

Nog één in de categorie leuk voor op de toonbank: de nagelsets van Thumbsup met verkoopprijzen rond een tientje. Deze designer nail wraps hebben de meest bijzondere en opvallende prints. In een handomdraai plak je ze op je nagels en vijl je ze met een speciale vijl op maat.

Thumbsup1 Thumbsup2
 

Het Nederlandse Eks’kwizit bedrukt T-shirts met kunstwerken. Er is een vast aanbod van kunstenaars waar het bedrijf mee samenwerkt, maar je kunt ook kiezen voor werk uit het Rijksmuseum of juist voor een artiest uit je eigen omgeving.

Ekskwizit (2) Ekskwizit (1)