TOP

Gentlemen Mode getroffen door ramkraak

In Oud-Beijerland is Gentlemen Mode in de nacht van maandag 8 op dinsdag 9 september getroffen door een ramkraak.

Gentlemen Mode in Oud-Beijerland is de dupe geworden van een ramkraak. In de nacht van maandag 8 op dinsdag 9 september heeft een nog onbekend aantal daders geprobeerd de zaak binnen te rijden met een auto. Buurtbewoners hoorden een harde klap. Een politiewoordvoerder laat aan de NOS weten dat de auto hierna in de fik is gestoken. De brandweer wist te voorkomen dat de brand oversloeg naar de winkel. De schade aan de pui is door de klap echter al enorm. De politie heeft nog geen verdachten kunnen oppakken. Er wordt vanuit gegaan dat de daders op een scooter zijn vertrokken. De politie roept getuigen op zich te melden.

Buit
Een politiewoordvoerder weet aan de NOS te vertellen dat de daders dure merkkleding hebben meegenomen uit Gentlemen Mode. In de buurt zat ook een pinautomaat. Het is nog onbekend of daar ook buit uit is gemaakt.

Reacties
Gentlemen Mode laat op Facebook weten dat ze ‘vandaag wagenwijd geopend zijn’. Op de post kwamen veel reacties over hoe belachelijk zo een ramkraak is en over hoe goed het is dat de draad gewoon weer wordt opgepakt. Maar ondertussen maakt het mensen ook bang. Zo schrijft Conny Bravenboer Molenaar: “Het komt steeds dichterbij, je houd je hart vast. Sterkte.”