TOP

Frans Molenaar en Dyanne Beekman in nieuwe C&A-commercial

Vanaf vandaag zijn couturier Frans Molenaar en imagostyliste Dyanne Beekman te zien in twee commercials van C&A. Molenaar en Beekman hebben beiden een eigen kledingcollectie bij het warenhuis hangen.

Dyanne Beekman en C&A hebben al sinds augustus 2007 een intensieve samenwerking. In dat jaar werd haar eerste Dyanne basics-collectie gelanceerd. In maart 2008 introduceerde Dyanne haar jeanscollectie en de grotematenlijn Dyanne+.

“De nieuwe voorjaarscollectie bestaat uit echte fashion basics, de fundering van de kledingkast van iedere vrouw”, zegt Beekman in een persbericht. “Alle fashion basics zijn altijd te combineren tot een stylish verantwoorde outfit. Er is een jumpsuit, een leren gilet met studs, een shirt met horseprint, jeggings, streeptops, skinny en slim fit jeans en diverse tunieken.”

Frans Molenaar at C&A
Frans Molenaar heeft sinds oktober vorig jaar een samenwerking met C&A. Molenaar brengt onder de naam ‘Frans Molenaar at C&A’ meerdere keren per jaar een dames- en herencollectie voor het warenhuis. De collectie hangt in 27 geselecteerde C&A-filialen en is te vinden in de C&A-shop op wehkamp.nl. Ook hij brengt vanaf 1 maart zijn nieuwe voorjaarscollectie.

De couturier verwacht veel van deze nieuwe collectie. “Toen ik destijds contact zocht met C&A voor het maken van een prêt-à-porter-collectie, had ik natuurlijk nooit verwacht dat de eerste collectie zo’n groot succes zou worden voor zowel dames als heren. Het is nu dus best spannend om daar een goed vervolg aan te geven. Maar volgens mij is dat goed gelukt met een uiterst elegante collectie: prachtige pakjes die ook los te combineren zijn, een klassieke trenchcoat, leren tassen en jurkjes met mooie belijningen.”