TOP

Foto’s: Moose in the City Antwerpen

Voor Scandinavisch design kun je terecht bij de nieuwe winkel Moose in the City in Antwerpen. Kleding natuurlijk, maar ook meubels, accessoires en boeken.

“Mensen, dieren, natuur, geschiedenis en design gaan in Scandinavië harmonieus samen”, zegt een van de initiatiefnemers Jan van Hoof. “Ze worden allemaal door elkaar beïnvloed, maar laten voldoende ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Dat is ook het idee achter Moose in the City: een harmonieuze eenheid, met verschillende onderdelen.”

Moose in the City laat op bijna 400 m2 design uit het hoge Noorden zien verdeeld over verschillende shoppingzones: kleding, design, accessoires, boeken, sports en outdoor.  De winkel verkopt collecties van Filippa K, Tiger Of Sweden, Nudie, Part Two, Björn Borg, Ecco, Kjus, J.Lindeberg en Peak Performance. Maar ook design van Menu, Normann, HAY, Muuto en Marimekko.

Reisliefhebbers kunnen bij de conceptstore terecht voor alle informatie over hun reis naar het Noorden, door de intensieve samenwerking met het gespecialiseerde reisagentschap North and Away.

Moose in the City is een initiatief van Jan van Hoof en Patrick Lathouwers en is van maandag tot en met zaterdag open aan de IJzerenwaag, tussen de Nationalestraat en de Kammenstraat.

(klik op de foto’s voor groter beeld)