TOP

Lexson nieuwe distributeur van Tiger of Sweden

Het Zweedse modelabel Tiger of Sweden jaagt hard op een verdere buitenlandse expansie. Samen met Lexson wil het label haar territorium uitbreiden.

Lexson heeft het Zweedse kledingmerk Tiger of Sweden toegevoegd aan de lijst met merken die onder de distributeur valt. Vanaf 1 juli 2016 zal Lexson de vertegenwoordiging en distributie van Tiger of Sweden op zich nemen. Dat meldt Lexson in een persbericht.

Tiger of Sweden jaagt op een verdere buitenlandse expansie. Na een aantal succesvolle shop-in-shop concepten en brandstores buiten de landsgrenzen, werkt het kledingmerk nu samen met Lexson verder aan een uitbreiding in Nederland.

“Het is écht een aanvulling voor iedere winkel in het midden-hoog-segment. Pure kwaliteit, gemaakt door de beste producenten”, aldus Maarten Janse, oprichter van Lexson. 

Eerder werd het merkenpakket van Lexson al uitgebreid met de Scandinavische labels Twist & Tango, Just Female en Kaibosh. Andere merken die door Lexson in Nederland worden gedistribueerd zijn: Eleven Paris, Elvine, Fiveunits, Blake Seven, Born/Raised, Qnoop en Legends.