TOP

Fotomodel Frieda Luth lanceert Kinderkledinggigant.nl

Fotomodel Frieda Luth en haar man, ondernemer Reinier Luth zijn een webwinkel voor kids gestart. De virtuele rekken van Kinderkledinggigant.nl hangen vol met kinderkleding van Amerikaanse origine in het hogere segment.

KinderkledingGigant.nl verkoopt ondermeer de merken Ralph Lauren, Tommy Hilfiger en Abercrombie & Fitch voor kids, maar toch ook het op en top Hollandse Vingino, Airforce en Vinrose en het Italiaanse Replay.

Frieda Luth heeft jarenlang modellenwerk gedaan en veel van de wereld gezien. Haar man Reinier is ondernemer. Hun twee kinderen hebben een behoorlijke interesse in kinderkleding ontwikkeld en samen met Frieda’s kijk op mode en Reiniers ondernemerszin, kwamen ze op het idee een online shop te openen. Deze bundeling van krachten leidde tot een ‘America minded’ webshop voor kinderkleding.

Geen verzendkosten

KinderkledingGigant.nl rekent geen verzendkosten, ongeacht het orderbedrag. En bevalt een kledingstuk niet of is de maat niet goed, dan neemt KinderkledingGigant.nl eveneens de kosten voor het retourneren van artikelen op zich.

Achteraf betalen

Naast de bekende betaalmogelijkheden zoals iDeal, PayPal en de creditcards, is het zelfs mogelijk om achteraf te betalen. Bij KinderkledingGigant.nl zijn de artikelen op voorraad. Daarmee levert overseas shoppen volgens Friede en Reinier geen jetlag meer.