TOP

Fitspiration: een congres voor de fitnessbranche

De nieuwe stichting 'Fitspiration' wil de kwaliteit van de fitnessbranche verbeteren. Op vrijdag 16 september 2011 wordt daarom voor het eerst het 'Fitspiration' congres in het 1931 Congrescentrum in de Brabanthallen in Den Bosch georganiseerd.

Hoe zorg je ervoor dat mensen gaan fitnessen en dat de fitnessbranche groeit en zich beter professionaliseert? Volgende de negen initiatiefnemers (Concept 2, HDD Group, Life Fitness, Matrix, MovetoLive, Octane Fitness, Polar, Precor en Technogym) van de nieuwe stichting ‘Fitspiration’ door de kwaliteit van de branche te verbeteren en het organiseren van congressen, beurzen en uitvoeren van brancheonderzoeken. Daarnaast willen de initiatiefnemers door het bundelen van de krachten in de vorm van een stichting ook een serieuze gesprekspartner zijn voor fitnessondernemers, overheid, verzekeraars en andere organisaties en instanties in de fitnessbranche.

Klantenbinding en rendement
Op 16 september staat het eerste initiatief van de stichting op de agenda: Congres Fitspiration. Klantenbinding en rendement staan deze dag centraal. Op een praktische manier geven sprekers tips en handvaten om de klantverwachtingen te overtreffen. De keynote spreker is de Amerikaanse fitnessondernemer Mark Mastrov. Hij legt uit hoe hij van één fitness club doorgroeide naar 420 clubs en deze voor 1,6 miljard verkocht. Daarnaast zijn er andere sprekers en wordt de rol van social media bij klantenbinding uitgelegd door Remco Bron. Ook zal er een debat plaatsvinden over de kansen en bedreigingen voor de branche. Kijk voor meer informatie over Fitspiration op de website.