TOP

FGHS organiseert Runningworkshop

De FGHS, de brancheorganisatie van de sportleveranciers, organiseert namens de runningmerken op 28 maart de FGHS Runningworkshop '11. Het doel van deze workshop is om de algemene kennis van runningschoenen bij het verkopend personeel te vergroten.

Op het gebied van runningschoenen volgen de ontwikkelingen elkaar in hoog tempo op. Dit is wat de FGHS betreft dus hét moment om de nieuwste technologieën en innovaties van de producten te zien en te ervaren en op de hoogte te blijven van de veranderingen.

 

Deelnemers zullen theoretische merkoverstijgende informatie opdoen en nuttige, praktische verkooptechnieken aanleren. Ook krijgen zij een beter beeld van wie de hardloper eigenlijk is. Wat is zijn/haar beleving, lifestyle en hoe kun je hardlopers het beste aanspreken met aandacht voor de klant als individu?

Tijdens de workshop kunnen deelnemers de runningschoenen van alle gerenommeerde merken zelf testen op de atletiekbaan van Papendal. De deelnemende merken zijn adidas, Asics, Brooks, Inov8, New Balance, Mizuno en Saucony.