TOP

Euretco benoemt formuledirecteur

Retailservice-organisatie Euretco versterkt haar gelederen met ingang van 1 februari 2010 met Steve Evers als directeur formules.

De nieuwe directeur formules, Steve Evers (43), zal leiding gaan geven aan de retailketens Decorette, Lampenier, Sport 2000 en Runnersworld. Vanuit deze functie zal hij ook toetreden tot de groepsdirectie. Retailservices, whosale, financiële dienstverlening en formulebeheer zijn de vier kernactiviteiten van Euretco. Om deze activiteiten verder te ontwikkelen heeft Euretco besloten een aparte directeur voor de aansturing van de formules te benoemen. De ontwikkeling van (franchise) formules vereist een ander vorm van dienstverlening en ondersteuning naar de ondernemers.

Ervaring

In eerste instantie zal Steve zich concentreren op de verdere invulling van de Sport 2000-formule. Jan Huisman, tot op heden interim-directeur van Sport 2000, zal zijn taken overdragen aan Steve na een korte inwerkperiode. Steve begon zijn loopbaan ooit bij V&D en heeft daarna ruime ervaring opgedaan bij andere retailketens, onder meer als algemeen directeur van Kijkshop en Soap International. Steve kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging bij Euretco. “Er zit ontzettend veel variëteit, creativiteit en potentie in de verschillende formules. Ik wil er met het team medewerkers en met de ondernemers het optimale eruit halen. Dat kunnen we onder meer doen door nog meer in te zetten op consument denken”, aldus de nieuwe formuledirecteur.