TOP

Little Joule komt naar Nederland

De kinderlijn van het Engelse merk Joule is nu ook in Nederland verkrijgbaar. De roots van Little Joule liggen in de paardensport.

Little Joule is een lifestylemerk uit Engeland dat ‘living the good life’ filosofie aanhangt. Terwijl Joules een uitgebreide kledingcollectie biedt voor mannen en vrouwen, is Little Joule er voor kinderen. Deze collectie heeft een eigen stijl met bijpassende accessoires. Standaard elk seizoen is het uitgebreide programma poloshirts, polosweatshirts en de Welly regenlaarzen. De basislijn wordt aangevuld met een seizoenscollectie.

De najaar- en wintercollectie voor 2010 van Little Joule zorgt ervoor dat kinderen er warmpjes bij zitten, of ze nu een slaapfeestje hebben, een dagje naar de dierentuin gaan of gaan kamperen: Little Joule speelt op al die gelegenheden in met een passende outfit. Er is gekozen voor warme kleuren, veelzijdige stoffen met mooie contrasten en unieke details. De vele accessoires zijn leuk te combineren met de gehele collectie. www.joulesfashion.nl

Vanaf dit seizoen gaan Hanke en Lennart Nas van Nas Fashion de vertegenwoordiging van Little Joule op zich nemen voor Nederland.