TOP

Esprit viert feest om nieuwe koers

Esprit heeft vorige week alles uit de kast getrokken voor het exclusieve Brand Event 'De Wereld van Esprit'. Hoogtepunt van de avond op 4 september in Keulen waren de optredens van DJ Mark Ronson en soulzangeres Erykah Badu.

Esprit wil laten zien een andere weg in te zijn geslagen en een nieuwe, internationale koers te gaan varen. Daarom organiseerde het merk een groots feest, met ongeveer 800 (internationale) gasten.

Op reis 

De locatie, een monumentaal kantoorpand in het Keulse Gerling-district, was uitbundig gestyled. De gasten werden verwelkomd door ‘stewardessen’ die hen meenamen op een tocht door onder andere Azië, Los Angeles, Noorwegen en Frankrijk. Elke zaal had een eigen landenthema, waar de zomercollectie 2013 van Esprit werd gepresenteerd in lijn met het thema van die collectie: reizen en culturen.

Hoogtepunt

Hoogtepunt van de avond waren de live optredens van DJ Mark Ronson en de Amerikaanse soulzangeres Erykah Badu. Onder de gasten de Amerikaanse socialite Olivia Palermo, model Johannes Huebl, it-girl/blogger Hanneli Mustaparta en model Franziska Knuppe.