TOP

Ernst & Young partner van de Amsterdam Fashion Week 2010

Ernst & Young is komende editie de nieuwe partner van de Amsterdam International Fashion Week 2010. Ernst & Young wil hiermee 'het belang van dit toonaangevende evenement van ontwerp tot succesvolle, zelfstandig ondernemer benadrukken'.

Rob Godschalk van Ernst & Young zegt in een persbericht: “Onze belangrijkste bijdrage aan de Amsterdam International Fashion Week zal zijn het delen van onze kennis en ervaring met Nederlandse ontwerpers en de modeindustrie om te helpen hun talenten te ontwikkelen en te laten groeien. Onze financiële- en belastingadviseurs begeleiden de top designers bij de zakelijke kant van mode. Een kant die naast innovatie en creativiteit ook erg van belang is om te slagen in de modewereld. Door het uitnodigen van de mode-industrie voor de shows helpen we succesvolle ideeën om te zetten in winstgevend ondernemerschap binnen Nederland en daarbuiten.” 

Ernst & Young is wereldwijd toonaangevend op het gebied van Assurance, Tax, Transaction en Advisory. De modespecialisten van Ernst & Young zijn werkzaam binnen de sector Retail & Consumer Products en delen hun ervaringen over de hele wereld.