TOP

Parijse modebeurs Prêt à Porter komt met personal shopper

De Parijse modebeurs Prêt à Porter, die van 23 januari tot en met 26 januari plaatsvindt, heeft iets nieuws in petto. Bezoekers kunnen zich aanmelden bij een personal shopper die een route op maat voor hen uitstippelt.

Wie er behoefte aan heeft kan op de website van Prêt à Porter een afspraak maken met deze personal shoppers. Zij maken vervolgens een speciaal op jouw afgestemd programma. Ook nieuw is de virtuele kleedkamer waar jonge, opkomende merken hun collecties aan de man brengen. Dit alles met als doel om bezoekers tot beter keuzes te laten komen.

Ook nieuw is de inrichting van de beurshal (7) van Porte de Versailles. De nieuwe art director Philippe Blondez richtte deze compleet opnieuw in. Zo zijn de beurshallen volgens de organisatie nu duidelijker ingericht en bovenal gezelliger. Verder is er ook iets nieuws in de beurshal Atmosphère te bespeuren. Hier zal vanaf de komende editie één designer haar of zijn vijf favoriete producten laten zien. En wie er dit keer niet bij kan zijn, kan het evenement via live video’s, foto’s en blogs (door professionele bloggers geschreven) op de site