TOP

Erik van Bilsen benoemd tot algemeen directeur Gaastra

De McGregor Fashion Group heeft bekend gemaakt dat zij Erik van Bilsen hebben benoemd tot algemeen directeur van haar dochterondernemening Gaastra Internationale Sportswear BV.

De 40-jarige Erik van Bilsen is al vanaf 1996 werkzaam binnen de McGregor Fashion Group, waarvan de laatste jaren als directeur van de Nederlandse retailactiviteiten van de groep. Onder leiding van Erik hebben de eigen winkels van McGregor de laatste jaren een grote ontwikkeling doorgemaakt ondanks een sterk onder druk staande kledingmarkt in Nederland. “Consumentengedrag verandert van dag tot dag, daarop inspelen en reageren is de ‘challenge'”, aldus Erik’s reactie op de vraag wat hij zo leuk vindt aan zijn baan op de website van McGregor.

Explosieve groei

De nautische collecties van Gaastra worden vooralsnog in een beperkt aantal landen in West Europa op de markt gebracht, maar de onderneming staat aan de vooravond van een verdere internationale uitrol en verwacht een explosieve groei voor de komende jaren. De huidige omzet van Gaastra van ongeveer 100 miljoen euro zal daarbij naar verwachting in de komende vijf jaar verdubbelen.