TOP

Eric Aarden weg bij Relakz

Eric Aarden is weg bij Relakz. Aarden en de investeerders van het merk waren het niet eens over de te varen koers. Het stokje is overgegeven aan Jochem Poort, die met Relakz meer de mannenmodekant op wil gaan.

Op de mannenmodebeurs Men’s Fashion Fair willen beide partijen niet te veel woorden vuil maken aan de conflictsituatie die is ontstaan. Duidelijk is, is dat de investeerders en Aarden het niet met elkaar eens waren over de te varen koers en afscheid van elkaar hebben genomen. Inmiddels staat Jochem Poort, die ervaring opdeed bij onder andere State of Art, aan het roer bij Relakz. Zijn taak is om met Relakz een mannenmodemerk te maken, ‘dat nog steeds wel jeansgerelateerd is’.  Ook Eric Aarden had deze taak bij Relakz. Poort gaat zich daarbij focussen op de exportmarkt. “We liggen inmiddels in de Benelux, Duitsland, Zwitserland, Portugal en Finland. In Nederland willen we dit jaar van de huidige 100 verkooppunten richting de 140 groeien.”

Dstrezzed
Eric Aarden heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten. Hij introduceerde op de Men’s Fashion Fair een nieuw mannenmodemerk met de opvallende naamkeuze, Dstrezzed. Aarden grapt: “Voor een relaxed leven.” De totaalcollectie bestaat onder andere uit jeans, overhemden, jassen en truien. “Zonder een minimale afname en met een marge van 3.2”.  Het aantal verkoopunten staat vanaf de start in Nederland en België op 126.