TOP

Enrico Remoundos wordt commercieel directeur van Waalwear Men

Enrico Remoundos wordt de nieuwe commercieel directeur van de Waalwear Men. Hij zal vanaf 1 december leiding gaan geven aan de sales en marketingafdeling van het modebedrijf.

Enrico Remoundos zal zich voornamelijk gaan focussen op de moderniseringsslag die Waalwear Men bij Van Gils maakt. “En er voor zorgen dat de invulling hiervan op collectiegebied wordt overgedragen aan de klanten”, melden ceo Rob van Bilsen en eigenaar van WE International Ronald de Waal in een persbericht. Remoundos zal aan Rob van Bilsen rapporteren.

De functie van Olaf van der Male zal hierbij niet in het geding komen. Hij zal zich naast zijn Van Gils activiteiten op het internationale vlak gaan bezig houden met Jaguar en het private labelsegment binnen Waalwear Men. Ceo van Waalwear Men, Rob van Bilsen zegt hierover: “De jarenlange ervaring van Olaf zal ons helpen bij de verdere uitbouw van de distributie. Olaf zal in deze rol rapporteren aan Enrico Remoundos.”

Over Remoundos
Remoundos was voor kort directeur van Loods 04A Mode-agenturen die de merken van de Holy Fashion Group, Joop!, Windsor en Strellson verkocht. Verder werkte hij als Sales Director voor Hugo Boss Nederland en als agent van Massimo Rebecchi.