TOP

Eerste Nederlands Kampioenschap babykruipen

We hebben eindelijk een variant op de cavia-run van Fred Osters Weekendquiz. Het eerste Nederlands Kampioenschap babykruipen gaat plaatsvinden tijdens de Jonge Gezinnen Beurs op 6 november in Utrecht.

Organisator van dit sportieve evenement voor onze jongste burgertjes is webwinkel JoepieDePoepie, waar je T-shirts met tekstopdrukken kunt bestellen. Tien baby’s zullen tijdens de beurs gaan strijden om de eerste titel Nederlands Kampioen Kruipen. Ze gaan de competitie aan op een vijf meter lange baan. De baby die als eerste over de streep komt, wordt gekroond tot de jongste kampioen van Nederland ooit.

De wedstrijd is niet alleen superleuk voor de baby’s. Ouders langs de lijn mogen hun jonge spruit aanmoedigen en ze zo snel mogelijk naar de finish proberen te lokken. De echte Ome Willem (Edwin Rutten) gaat de kruipwedstrijd in goede banen leiden en verslaan.

De maximale leeftijd van de jonge deelnemers is tien maanden en tussen jongens en meisjes wordt geen onderscheid gemaakt.

Weet je niet weet wat je je baby zult aantrekken? Geen probleem. Je kunt bij Joepie de Poepie een stoere trainingsromper bestellen. Of wat dacht je van een wedstrijdtenuutje met pakkende tekst om de tegenstanders af te schrikken.

Klik hier om je baby op te geven. Dat kan nog tot 26 oktober.  www.joepiedepoepie.nl/nkkruipen