TOP

Eerste French Connection ‘Ladies-only-boutique-store’ geopend in Amsterdam

Donderdag 10 september opende French Connection haar eerste winkel in Amsterdam. De allereerste 'Ladies-only-boutique-store, gevestigd aan de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam-zuid, werd op feestelijke wijze geopend door Nicolette van Dam.

De guerrillashow die French Connection afgelopen maand in de stad gaf, ging tijdens de opening gewoon verder. Een lange rode loper was dwars over de Cornelis Schuytstraat gelegd. Zes modellen, met voorop Nicolette van Dam, presenteerden diverse stukken uit de herfst/winter collectie 2009. Nadat een grote luxe taart, speciaal voor de opening door Avezaath-Beune gemaakt, heelhuids naar binnen was gebracht, opende Nicolette van Dam officieel de winkel.

Dat veel mensen erg nieuwsgierig waren naar de nieuwe boutique store bleek uit de overvolle winkel en ook buiten was het een drukte van belang. Te gast waren onder andere Bastiaan van Schaik, Simone Kleinsma, Meike Hurts, Serge Henri Valcke en Marian Mudder.

Het Engelse modemerk lanceert in Nederland voor het eerst haar nieuwe shopconcept. De winkel verkoopt alleen stukken uit de Dames Collectie van French Connection.