TOP

Edith & Ella viert 10e verjaardag

Het Deense kleurrijke vrouwenmodemerk Edith & Ella vierde op donderdag 17 april haar tiende verjaardag met een klein feestje voor de pers bij de Taartenwinkel in Amsterdam. Oprichter en eigenaar Line Markvardsen kwam speciaal voor de gelegenheid naar Nederland.
Tien jaar geleden begon Line Markvardsen met haar merk Edith & Ella (vernoemd naar haar beide oma’s), omdat ze als ontwerper voor grote modemerken als Saint Tropez en Message haar creativiteit onvoldoende kwijt kon. “Ik wilde wel eens wat geks ontwerpen, maar ik moest me altijd inhouden van het bedrijf waarvoor ik werkte. Ik wilde

Log in om verder te lezen

Inloggen

 


Professionals in de modebranche lezen Textilia. Sluit nu een digitaal proefabonnement af (stopt automatisch) en ontvang gratis een maand lang, 24/7 volledige en onbeperkte toegang tot www.textilia.nl