TOP

€ 5.000 voor startende modeondernemer

Ben jij net je eigen bedrijf begonnen of sta je te popelen dit te doen? Geef je dan op voor de Marie Claire Starters Award en win 5.000 euro startkapitaal. Deze modeondernemers gingen je voor.

Dit jaar organiseert Marie Claire voor de tiende keer de Marie Claire Starters Award. Deze prijs geeft ondernemende vrouwen net dat laatste zetje om hun droom na te jagen. De winnares met het beste idee wint 5.000 euro aan starterskapitaal om haar bedrijf te realiseren, en talloze andere mooie prijzen, zoals een jaar lang PR-begeleiding. Iets voor jou? Lees meer op marieclaire.nl. Het zal niet de eerste keer zijn dat er een modeondernemer wint.

Inge Parée – Huur de catwalk (2013)

Inge Parée eindigde vorig jaar bij de laatste drie met haar bedrijf Huur de catwalk. Helaas viste ze net naast het net, maar dit weerhield Inge er niet van haar droom alsnog waar te maken. Via Huur de catwalk kan iedereen nu designerkleding aan.

Inge van Kessel – Fair Roundings (2012)

In 2012 schopte Inge van Kessel het met haar concept Fair Roundings tot de eerste plaats. Op basis van de lingeriebehoeften en wensen van vrouwen die zijn getroffen door borstkanker, wil Inge elk seizoen een nieuwe lijn aan protheselingerie gaan ontwerpen.

Bahareh Panjeh Shahi – Kiss and Tell (2011)

Met haar duurzame modelabel Kiss and Tell won Bahareh Panjeh Shahi in 2011 de Marie Claire Starters Award. En wie kent het succesvolle label inmiddels niet? Hét bewijs dat een bedrijf duurzaam, modieus én succesvol kan zijn.

Lees ook: hoe start je een modebedrijf met crowdfunding?