TOP

Ducky Beau presenteert de Baby Tie en meer babyproducten

Ducky Beau introduceerde vorig seizoen al twee never-out-of-stock collecties Little Dots en Smart Stuff. Dit seizoen is besloten om meer van dit soort handige productlijnen te gaan ontwikkelen.

Ducky Beau oogste al veel succes met de vorig seizoen geïntroduceerde prematuurlijn Little Dots en het programma Smart Stuff. Opnieuw speelde de input van retailers, het salesteam en het Ducky Beau moederspanel een cruciale rol:

De Baby Tie is een combinatie van spuugdoekje, slabber en sjaaltje. Het item komt uit Duitsland overgewaaid en kreeg van Ducky Beau een trendy Hollands sausje. De Frizzel is ook nieuw bij Ducky Beau. Het is een lief knuffeldoekje waar je een fopspeen aan vast kunt maken en heeft een zakje om de speen in op te bergen. Met de Nappy Wrapper behoort de luiertas tot de verleden tijd. Het is een uitvouwbaar verschoonkleed met vakken  waar je diverse items in kan opbergen.

Nieuw is verder de slimme Basics lijn. Hier gaat het om drie basisstukken met handige foefjes als een meegroeiromper, een shirt met een doorzichtig zakje en een pak-aan-een-stuk dat sokjes overbodig maakt. De broekspijpen kunnen namelijk heel handig worden omgeslagen zodat de voetjes bedekt worden. Al deze items zijn verkrijgbaar in rood-wit-blauw-grijs-roze.

Ducky Beau voegde verder extra kleuren toe aan de Smart Stuff lijn en de prematuurlijn Little Dots. Ook is er nu een extra maat voor de fashionprogramma’s. Deze waren voorheen verkrijgbaar in de maten 50 t/m 80, maar nu ook in maat 86.