TOP

Ducksday lanceert sneeuw- en skikleding voor kinderen

Het Belgische label Ducksday brengt sinds 2010 trendy outdoorkleding voor kinderen op de markt. Naast regenpakken, sneeuwpakken en UV-werende zomerkleding brengt Ducksday voor het eerst een collectie sneeuwkleding voor kinderen.

“Er was door het koude weer de laatste jaren steeds meer vraag naar trendy outdoor-kleding die kinderen warm en droog houdt en tegelijkertijd ademend is. Voor ons was het vanzelfsprekend dat we na de regenpakken met een sneeuwcollectie zouden komen die kinderen ook willen dragen als het koud is en er nog geen sneeuw ligt”, vertelt Bettina Van Haute van Ducksday.

De sneeuw- of skipakken met bijpassende wanten zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. De pakken zijn zeer wind- en waterdicht, hebben lycra handverwarmers, een fleece lining en een skipaszak, velcro sluitingen, opvouwbare mouwen en een afneembare kap voor al wie een helm draagt. De doekkwaliteit is gecategoriseerd als 10.000mm waterkolom, wat betekent dat kinderen droog blijven. Voor de allerkleinsten brengt Ducksday deze winter regenpakken gecombineerd met een uitneembare fleece overall.

Regenpakken zijn verkrijgbaar in vijf verschillende motieven en kleuren in maat 74 -116. De aanbevolen aankoopprijs start vanaf €49,95. Ducksday fleece overalls zijn te koop in 4 verschillende motieven en kleuren vanaf maat 74 – 104. Beschikbaar vanaf €39,95. Skipakken zijn er in vier dessins vanaf €119,95 in maat 92 – 122. De bijhorende wanten zijn er in S/M/L vanaf €24,95.

http://www.ducksday.com/