TOP

Mannenmodelabel Dstrezzed opent zijn tiende winkel in Maastricht

Mannenmodelabel Dstrezzed heeft wederom een winkel geopend, dit keer in Maastricht. Het is de tiende winkel van het merk.

Dstrezzed is bezig aan een reeks winkelopeningen dit jaar. In maart gingen de winkels en in Arnhem en Westfield Mall of The Netherlands in Leidschendam al open. Nu is het de beurt aan Maastricht waar het merk een pand heeft van 135 vierkante meter aan de Brugstraat. De komende twee tot drie jaar wil het merk tien tot twaalf winkels in de grote steden openen, vertelde CEO Eric Aarden in de mannenmodespecial van Textilia van januari 2021. [Artikel gaat door onder de foto’s.]

Uitbouwen

Dit jaar staan er in elk geval nog drie winkelopeningen op de planning. “Als we over drie jaar een prominente plek willen hebben in deze modebranche, zullen we het fundament met onze huidige en toekomstige multibrandretailers nog verder moeten uitbouwen en professionaliseren”, aldus Aarden in dat interview. “Daarbij dienen we een prominente aanwezigheid te realiseren op de juiste A1-locaties met winstgevende monobrandwinkels en franchisenemers.” Aarden richtte Dstrezzed op in 2010. Het merk heeft inmiddels 900 verkooppunten in Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en winkels in Nederland, België̈ en Frankrijk..

Lees ook: CEO Dstrezzed Eric Aarden: “Ik heb geleerd om ‘dstrezzed’ te blijven”

Foto’s: Dstrezzed