TOP

Drie nieuwe jeansmerken voor zomer 2013

Op Facebook kun je de lancering van een nieuw (jeans)merk tegenwoordig van begin tot eind volgen. Textilia licht drie nieuwe (Nederlandse) jeansmerken uit, mét Facebook-link waar je de inspiratie en achtergrond van elk merk in beeld kunt vinden.

Amsterdenim

Amsterdenim komt uit de koker van Ben Fokkema, die voorheen werkte voor jeansmerken Mustang en Scotch & Soda. De eerste collectie bestaat uit een denimjack, drie jeans en een jeansshirt voor mannen in verschillende wassingen. De items hebben Hollandse namen: Johan, Jan, Freddy, Willem en Hein.

https://www.facebook.com/amsterdenim    

Good Genes

Good Genes is het nieuwe label van Blue Blood-oprichter Steve te Pas, dat is geïnspireerd op The Bronx in New York. Het merk begint met vier modellen voor mannen en vier voor vrouwen in verschillende wassingen die worden aangeduid door een aantal jaar; van een cleane ‘virgin’ tot een versleten ’12 year’ wassing.

https://www.facebook.com/thegoodgenes

3Summ

Het Nederlandse jeansmerk 3Summ is geïnspireerd op Japanse denims en richt zich met jeans voor mannen en vrouwen op het hogere segment. Centraal staan innovatie, exclusiviteit, authenticiteit en tailoring.

https://facebook.com/3summ