TOP

Digitaal orderblok voor Microsoft-gebruikers

Comeleo Systems komt met een digitaal orderblok voor gebruikers van Microsoft Dynamics NAV. Dit moet allerlei de administratieve taken voor een grote groep vergemakkelijken.

De koppeling tussen Microsoft Dynamics NAV en het digitale orderblok is tot stand gekomen door samenwerking van it suits IT uit IJsselstein en Comeleo Sales Systems uit Almere. “Orders zijn geautomatiseerd en worden direct verwerkt in Microsoft Dynamics NAV, zonder tussenkomst van verkoop binnendienst”, aldus Paul Jonker van it suits IT uit IJsselstein, de Microsoft Certified Gold Partner die de koppeling gerealiseerd heeft.

Het digitale orderblok is volgens Comeleo Systems dé oplossing voor mobiele verkoop en het registreren van de voorraad in de fashionbranche. Het is mogelijk om overal en altijd actuele voorraden te bekijken, verkooporders in te voeren en klantgegevens te raadplegen. “Met het digitale orderblok kunnen nu ook Microsoft Dynamics NAV gebruikers in de fashionbranche direct hun verkoopresultaten verhogen”, aldus Mark Seveke, Sales Manager van Comeleo Systems.