TOP

Detex lanceert drie nieuwe sites

Detex, opleidingsinstituut voor de modebranche, heeft drie nieuwe websites: Detex In Business, Detex In School en Detex Online. Daarmee hebben de drie verschillende business-units van Detex een eigen website gekregen.

Detex In Business is bekend als In-Company en richt zich op maatwerktrainingen voor bedrijven. Hier vinden bedrijven informatie over alle trainingsmogelijkheden op maat. Het aanbod van gedrags- en productgerichte trainingen is sterk uitgebreid.

Detex In School is opgezet voor leerlingen van de mbo-opleidingen Mode-Adviseur en Sportvak-Adviseur op de ROC’s. Docenten en decanen kunnen hier ook alles lezen over het lesmateriaal en de examenstructuur.

Helemaal nieuw is Detex Online: individuele trainingen online volgen met persoonlijke digitale ondersteuning. Volgens Truus Omta, directeur van TMO-Detex zet Detex met Detex Online een stap in het nieuwe digitale tijdperk en wordt de oude weg van open trainingen voor individueel inschrijvende cursisten verlaten. Cursisten van lopende trainingen kunnen voorlopig ook nog op deze website terecht.