TOP

Studenten TMO Fashion Business School organiseren TrendEvent

De leerlingen van TMO Fashion Business School organiseren ook dit jaar weer een TrendEvent. Deze keer is het thema ‘Default’.

Voor de 11e keer op rij organiseren de studenten van het huidige semester 4 van de TMO Fashion Business School het TrendEvent. Met stands willen ze de bezoekers aan het denken zetten over de huidige maatschappelijke trends en de daaruit voortkomende consumentenbehoeftes.

Default

Het thema voor dit jaar is ‘Default’. De modeschool licht het thema toe in een persbericht: “Door de invloeden van globalisering zien we de opkomst van ‘de wereldburger’ als begrip in de samenleving. Doordat ieder mens een eigen standaard heeft, die door globalisering samenkomen, zijn er problemen ontstaan die overal in de wereld merkbaar zijn. Deze collectieve problemen vragen om een collectieve oplossing en een verandering van onze standaard; de standaard voor de toekomstige wereldburger. De default of the global citizen.”

Het TMO TrendEvent vindt plaats op 11 oktober op de modeschool zelf aan de Driebergsestraatweg 11 in Doorn. Het event duurt van 14.00 tot 20.00 en de entree is gratis.