TOP

Under Armour opent eerste Nederlandse vlaggenschip

Under Armour opent deze winter een winkel in de Amsterdamse Kalverstraat. Dit zogenoemde 'Brand House' van het Amerikaanse activewearmerk wordt de meest prominente Under Armour-vestiging in Europa.

Het Under Armour Brand House focust op alle geavanceerde producten en designs van het merk. Volgens het activewear-label is de nieuwe winkel het perfecte voorbeeld van de ambities om klanten een ultieme winkelervaring te bieden.

Gespecialiseerde productexperts

In de bijna duizend vierkante meter grote flagshipstore is het complete aanbod aanwezig. Mannen-, vrouwen-, en kinderkleding en schoenen plus accessoires verdeeld over verschillende categorieën als training, hardlopen, golf en voetbal. Door goed opgeleide en gespecialiseerde productexperts – die klanten van advies voorzien op basis van hun trainingsprogramma – is het de bedoeling dat het Brand House de meest prominente Under Armour-winkel van Europa wordt.

Mijlpaal

“De opening van deze flagship-winkel in Amsterdam is een echte mijlpaal voor Under Armour”, stelt Chris Bate, managing director Europa. “Niet alleen is deze winkel gevestigd in dezelfde stad als ons Europese hoofdkantoor, het Brand House bevindt zich ook in het drukste winkelgebied van Nederland waar het onze klanten een superieure winkelervaring biedt in onze missie om alle sporters beter te laten presteren.”

Under Armour