TOP

Denim & Supply opent winkel in Den Haag

Ralph Lauren Denim & Supply heeft vorige week de tweede Nederlandse winkel geopend in Den Haag. Eind 2012 opende de eerste winkel van het jeansmerk in de Amsterdamse Kalverstraat.

Op 15 augustus gingen de deuren open van de nieuwe winkel van Ralph Lauren Denim & Supply in de Venestraat in Den Haag, in het voormalige pand van Dockers. De winkel telt 130 vierkante meter en is daarmee wat kleiner dan die in Amsterdam.

Loft

Net als de Amsterdamse winkel doet ook dit winkelinterieur denken aan het interieur van een kunstenaarsloft, met bakstenen muren, versleten houten vloeren, metalen raamkozijnen, verweerde deuren, aluminium spotlights en ingelijste zwart-witfoto’s.

Amsterdam

De opening van de nieuwe winkel van Denim & Supply in Den Haag werd acht maanden geleden al aangekondigd bij de opening van de winkel in Amsterdam. Beide winkels zijn samenwerking met retailbedrijf Gebroeders Coster, dat ook winkels van Adidas Originals en G-Star heeft.

Vintage

Denim & Supply van Ralph Lauren is in 2011 door Ralph Lauren in de markt gezet na het stopzetten van Polo Jeans. Denim & Supply is jonger en betaalbaarder dan Polo Jeans en heeft een vintage stijl.