TOP

Hunkemöller & Sylvie lanceren HKMX sportcollectie

Sportzomer 2012 inspireert zelfs lingeriemerk Hunkemöller. Het resultaat? De nieuwe HKMX by Hunkemöller sportcollectie. En met billboard babe Sylvie van der Vaart hoopt de lingeriespecialist sportieve dames te verleiden.

De HKMX sportcollectie is geschikt voor verschillende sporten, van yoga tot hardlopen, en omvat zowel sport basics als fashion items. De sportieve kledingstukken zijn goed te combineren doordat de basiskleur zwart is en in combinatie met de neon-pink details speelt het merk in op de huidige neon-trend in active wear.

Modieuze sportbeha’s
In de sportcollectie van een lingeriemerk mag een goede basis niet ontbreken. Hunkemöller introduceert dan ook drie verschillende sportbeha’s voor zowel lichte als zware impact sporten in een ruime keuze in cupmaten. De level 1 medium support beha is naadloos en geeft lichte ondersteuning. Deze beha is verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs, roze en in de maten S, M, L. De level 2 strong support beha is uitgevoerd in de kleuren zwart/wit en wit/grijs en is verkrijgbaar in de cupmaten B t/m E. De level 3 extra strong support beha is geschikt voor high impact sporten zoals hardlopen. Deze beha is verkrijgbaar in de klassieke kleuren zwart en wit en in de cupmaten C t/m F.

Complete sportoutfits
De collectie bestaat naast de drie sportbeha’s uit een comfortabele hoodie, een gestroomlijnde top met een cross back waarin een beha zonder beugels is verwerkt en een T-shirt met mesh aan de achterzijde in de kleuren zwart en neon-pink. Bijbehorend een lange broek van katoen met stretch, een short, een korte legging en een driekwart legging met een mesh inzet aan de achterzijde. De sportsokken in 2-pack maken de collectie compleet.