TOP

De Rode Winkel ontvangt CBW-Mitex Booster

Thom Broekman van de Rode Winkel ontving eerder deze week de CBW-Mitex Booster. De keten kreeg de prijs voor het bedenken van de opleiding tot jeansspecialist.

Het bedrijf achter de Rode Winkel bestaat dit jaar 175 jaar. Tijdens dit jubileum nam de keten het initiatief voor de opleiding tot jeansspecialist. De opleiding leidde tot het toekennen van de CBW-Mitex Booster en de daarbij horende branche-erkenning.

Jeansbranche
Thom Broekman mocht de Booster in ontvangst nemen op dezelfde dag dat de eerste vijf diploma’s Jeansspecialist door Detex opleidingen werden uitgereikt. De prijs gaat dit jaar voor het eerst naar een winkel in de jeansbranche. Jacqueline Arnoldy, branchemanager bij CBW-Mitex, overhandigde de award. “De opleiding tot jeansspecialist is bedoeld voor iedereen die in een blauwe winkel werkt. Dat getuigt van jullie professionele kijk op wat goed is voor de branche. Jullie zijn in veel opzichten een voorbeeld voor anderen”, aldus de branchemanager.  

Booster
Personen of organisaties in de mode- en woonbranche die onderscheidend zijn door een opvallende prestatie te leveren, kunnen in aanmerking komen voor een Booster van CBW-Mitex. Er moet sprake zijn van een voorbeeldfunctie voor anderen, de Rode Winkel voldoet volgens de organisatie aan die eis. “De toegevoegde waarde van de jeansspecialist is voor een blauwe winkel cruciaal. Het hoort helemaal bij de blauwe beleving die een klant verwacht in de winkel”, zegt Arnoldy. Dat er dankzij jullie initiatief nu een kwaliteitsopleiding is die focust op de jeansmarkt is fantastisch. Ik vind het een geweldig cadeau voor de branche in jullie 175-jarig jubileumjaar.”