TOP

De filmpjes van Flavourites op TME 2011

Voor wie de inspirerende presentatie van Flavourites op Textilia Mode Experience gemist heeft of 'm nog een keer wil bekijken, hier kun je terecht. Bekijk ook de twee filmpjes die in de presentatie te zien waren. Vrijdag wordt voor de derde keer Flavourites Live! georganiseerd.

Op Textilia Mode Experience liet Natascha Klootsema zien waar Flavourites allemaal mee bezig is en hoe ze hun concepten uitwerken. Uiteraard de website Flavourites, maar ook de Flavourites agenda en de website voor mannen Easyasbeans.com.

Zo liet ze een filmpje zien van een Amerikaanse stand-up comedian die haarfijn uitlegt wat het verschil is tussen een winkelende man en een winkelende vrouw. Onderaan dit artikel kun je het fimpje bekijken.

Bekijk hier de presentatie van Flavourites op Textilia Mode Experience

 

Flavourites Live!

Komend weekend wordt voor de derde keer Flavourites Live! georganiseerd. Meer dan 160 webshops op het gebied van mode, kids, beauty, interieur en reizen presenteren zich van 18 tot en met 20 november in een voormalige fabriekshal in Amsterdam-Noord.

“Flavourites Live! is shoppen, inspiratie opdoen én genieten op een creatieve, verrassende plek”, zegt Natascha Klootsema, één van de twee oprichters van Flavourites.nl. “We signaleren de behoefte bij online shoppende vrouwen om ook eens hun favoriete webshops te kunnen bezoeken en de producten in het echt te zien, te passen en meteen te kopen. Tegelijkertijd weten we dat webshopeigenaren zich willen onderscheiden van hun concurrenten door ook offline aanwezig te zijn. Dat is ook de reden dat pop-up stores en home-party’s in opkomst zijn. Flavourites Live! is een unieke gelegenheid om in contact te komen met duizenden bezoekers.”

Flavourites Live! is geopend van vrijdag 18 tot en met zondag 20 november 2011 van 10.00 tot 18.00 uur. Entreekaarten kosten € 10,- in de voorverkoop en € 12,50 aan de deur. Kijk voor meer informatie, deelnemers, het programma en het laatste nieuws op  www.flavouriteslive.nl. Hier kun je ook je kaarten bestellen en in het online magazine de sneak preview van Flavourites Live! bekijken.

Het filmpje over het verschil tussen winkelende vrouwen en winkelende mannen. Heel herkenbaar…