TOP

De Bijenkorf nomineert ondernemende vrouwen

In het kader van de campagne A She Story zoekt de Bijenkorf ambitieuze lokale vrouwelijke ondernemers met als hoofdprijs: tijdelijk opgenomen worden in het assortiment van de retailer. De genomineerden zijn nu bekend.

De Bijenkorf brengt een ode aan alle vrouwen in haar campagne A She Story, die van 16 januari tot en met 8 maart (internationale vrouwendag) te zien is in de etalages, outdoor media, online en als expositie in de Bijenkorf-filialen. Fotograaf Robin de Puy fotografeerde voor deze campagne zowel bekende als onbekende Nederlandse vrouwen en de Bijenkorf tekende hun verhalen op. Van een professioneel rolstoelschermster en een ballerina bij het Nationale Ballet tot het hoofd plastische chirurgie Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis. Maar ook documentairemaakster Fidan Ekiz, programmamaakster Sophie Hilbrand en actrice Hanna Verboom.

Ondernemende vrouwen

Daarnaast zoekt de Bijenkorf in het kader van deze campagne ondernemende vrouwen die er van dromen hun product bij de Bijenkorf te verkopen. Van mode en accessoires tot interieur, kunst of cadeauartikelen. De genomineerden zijn nu bekend. Veel vrouwen hebben zich aangemeld en in verband met de vele aanmeldingen voor de Bijenkorf Amsterdam kiest die zelfs twee winnaars die hun product mogen verkopen (en zijn er twee keer zoveel genomineerden).

De genomineerden per filiaal (de merken met * horen bij de foto boven hun lijstje)

De Bijenkorf Amsterdam:

Aesthetic Stories

Christel Metselaars-Terwindt – Mockies, Aynur Abbott – Aynur Abbott Fine Jewelry, Sarah Trenité – Arp Design, Tineke Willems – La Collerette, Silje Lian – SIL-LI, Marieke van Horen/Lonneke Schaap – Aesthetic Stories *

De Bijenkorf Amstelveen:

Sadoq

Loubna Sadoq – SADOQ *, Esther Brouwer-Schaap – Mies & Co, Nirmala & Archana Sicka – SquareCircle Designs

De Bijenkorf Den Haag:

MIAB

Simone Vollebregt – MIAB Jewels *, Ingen Offerman – Inge’ting, Mrs. Rosehip – Mrs. Rosehip.

De Bijenkorf Rotterdam:

Ruigrok van der Werven

Brenda Amber Isabel van Roek – Studio Amber Isabel, Denise Ruigrok van der Werven – Ruigrok van der Werven *, Els Veltkamp – Sweet Heroes

De Bijenkorf Eindhoven:

Jumédesign

Juul van Meerakker – Jumédesign *, Esther en Heidi Willems – Loudcloud, Ineke Weekers – Bloemenlijstjes

De Bijenkorf Utrecht:

Elvira t Hart

Elvira ’t Hart – Elvira ’t Hart *, Inge de Vor – Inge de Vor, Floortje Roetemeijer – Het Serviesfabriekje

De Bijenkorf Maastricht:

Suzani

Francoise Oostwegel – Lamp ZUID, Vivian Wierts – Shapeshifters, Margriet Zengerink – Suzani.nl *

De genomineerden pitchen komende week hun product voor de storemanager en een inkoper van ‘hun’ filiaal. Op woensdag 9 februari worden de winnaars per filiaal bekend gemaakt. Hun producten worden vanaf 27 februari tijdelijk opgenomen in het assortiment van dit filiaal. Daarnaast worden van alle winnaars video’s gemaakt, die worden gebruikt als marketinguiting. Op basis van stemmen van het publiek wordt op woensdag 8 maart bekend wie de landelijke winnaar is, die haar producten voor een nader te bepalen tijd op de webshop van de Bijenkorf mag verkopen.